Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Αυστηρά ακατάλληλα Ι - Ο κόσμος της Hazel Mead


Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος αν μιλήσουμε ελεύθερα για το σεξ. 



Η Hazel Mead είναι μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα. Μοιράζεται τα έργα της στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τον κόσμο -και ιδιαίτερα τις γυναίκες- γύρω από τα θέματα που αφορούν το σεξ. 

Εκατομμύρια νέοι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν απορίες που αφορούν το σεξ και κανείς δεν θα έχει το θάρρος να τους μιλήσει γι' αυτές ανοιχτά. Ούτε στο σπίτι, ούτε και στο σχολείο. Η αναζήτηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο θα διαμορφώσει στο μυαλό τους μια εικόνα για τον έρωτα που θα αποδειχθεί ψεύτικη, αν όχι επικίνδυνη. 


Η ομορφιά της πραγματικότητας δεν έχει θέση στο πορνό. Εκεί κανείς δεν κλαίει, κανείς δεν παθιάζεται, κανείς δεν γαργαλιέται, κανείς δεν ιδρώνει. Κανείς δεν ντρέπεται, κανείς δεν επικοινωνεί, κανείς δεν οργιάζει. Όλοι, όμως, υποκρίνονται. Μια εσφαλμένη εικόνα για το πόσο παράξενος, αστείος, πρωτότυπος, απογειωτικός και όμορφος μπορεί να είναι ο έρωτας σε κάθε μορφή του. 


Οι εικόνες της Hazel μας θυμίζουν πόση ομορφιά κρύβεται στην αδεξιότητα. 


Ενώ μέσα από το έργο της συχνά επιχειρεί να μιλήσει για θέματα ταμπού. 


Σήμερα που γίνεται τόσος λόγος για τη σεξουαλική αγωγή και διαπαιδαγώγηση, την έκτρωση, το δικαίωμα του ανθρώπου να ορίζει το σώμα του και να επιλέγει το φύλο του, η εικόνα μπορεί να φανεί χρήσιμη για να μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για όσα οι μελλοντικοί εραστές ντρέπονται να ρωτήσουν. 

***

Δείτε το έργο της Hazel εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου